zondag 15 april 2012

Van een oude spijkerblouse...

Oma Pollewop heeft een zolder...
... en daar vind je van alles...

Grannie has an attic...
... stuffed with lots of stuff...

Zo vond ik laatst in een weggestopte doos een oude spijkerblouse. Dat moest toch omgetoverd kunnen worden in iets leuks dacht ik bij mezelf. Dus huppetee blouse in de tas en mee naar huis!

And there on grannies attic I found an old jeansshirt, stuffed away in a box. Surely that old shirt could be made over into something beautifull. So off I went with the shirt in my bag!

Op pinterest vond ik een link naar deze leuke make-over tutorial. Met dit idee in mijn hoofd ben ik aan de slag gegaan en heb er mijn eigen draai aan gegeven.

On pinterest I found a link to this nice make-over tutorial. With this concept in my head I began my little project and gave it my own twist...

Zo ziet het tante pollewopje exemplaar eruit:
This is how it turned out:Hij is kleine pollewop nu nog net iets te groot, maar met een beetje geluk past ze hem op haar verjaardag :)

Right now it's just a tiny bit too big for my little girl, but with a little luck it will fit her on her birthday :)


3 opmerkingen:

 1. mooi! Ik durf dat nog niet zo goed aan, jeans, ben bang dat mijn naalden breken en mijn naaimachien gaat staken, hoe doe jij dat?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marieke,

   Dit was vrij dunne, soepele jeansstof. Ik gebruik er een speciale jeansnaald voor, gaat eigenlijk altijd goed. Alleen als er veel laagjes over elkaar zitten dan moet je voorzichtig zijn. Die stukjes doe ik meestal op de handmatige stand.

   Gewoon proberen hoor, geeft super resultaat! Succes :)

   Groetjes,
   Rosalie

   Verwijderen
 2. patricia vd Burgt-vugszondag, 15 april, 2012

  Ik dacht eerst dat het een hippe tuniek voor jezelf was, zag in de tutorial dat het een jurkje is voor kleine pollewop, hij is zowieso superleuk hoor, wie hem ook gaat dragen!

  BeantwoordenVerwijderen

Berichtjes lees ik graag. Dankjewel!

Liefs,
Rosalie