zaterdag 14 juli 2012

Bijna vakantie...

Terwijl al velen van jullie volop genieten van vakantie, gaat de wekker in huize pollewop nog alle dagen vroeg af. Maar dat duurt niet lang meer. Nog maar een paar laatste loodjes...

In het voorjaar hebben wij al genoten van een uitgebreide vakantie op het prachtige Lanzarote. Dit keer houden we het dus simpel. Leuke uitstapjes maken, paar daagjes met de tent kamperen (tenminste als het weer het toelaat, we zijn mooi-weer-kampeerders hé ;)) en veel, heel veel klussen. Hmm, tja dat moet toch ook eens gebeuren. Ons klein pollewopje groeit zo'n beetje uit haar ledikantje, dus daar moet nodig een groot bedje voor komen en dan kan de rest van het kamertje niet achterblijven bij een total make-over.

Om alvast het klussen wat voor te bereiden ben ik aan het opruimen geslagen. En daarbij vind je dan zomaar de mooiste dingen terug die je ooit lang geleden goed hebt opgeborgen. Zoals dit prachtige prentenkaartje dat ik ooit kreeg van mijn grote zus omdat ik goede punten op school had gehaald. Lief is ze hè!

Er zit nog een postzegel op van 70 cent!!!

Verder ben ik vandaag (en ook al wat eerder in de week) in de weer geweest met het maken van kraamcadeautjes en verzoekjes. Wat het is geworden houd ik nog even geheim, want de gelukkige ontvangster is een trouw bezoekster van StudioZakka. Wat ik jullie wel kan laten zien is een hanger die ik pas geleden maakte van aluminium, heerlijk materiaal is dat!Voor iedereen die al vakantie heeft, geniet ervan! En voor iedereen die nog vakantie krijgt, sterkte met de laatste loodjes ;-)

5 opmerkingen:

 1. Ook voor ons de laatste loodjes. Nog even volhouden!!! Caro

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij moeten ook nog even wachten op vakantie...nog een paar weken te gaan!
  Mooie ketting heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgende week start hier bij ons ook de make- over van ons meisje haar kamertje.Schattig kaartje,groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, ik wist niet dat jij dat kon, zo'n chique hanger maken! Veel make-over plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoop dat jullie beter weer ook krijgen :-), wat een HOLLANDS weer is het toch,
  wat een pracht ketting
  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen

Berichtjes lees ik graag. Dankjewel!

Liefs,
Rosalie