maandag 23 juli 2012

Zomerse shirtjes give away # De uitslag...

 Door een rottige hoofdpijn vandaag extra vroeg uit de veren, ik houd jullie dus niet langer in spanning. Het heeft ten slotte wel lang genoeg geduurd nu ;-)

Maar eerst aan iedereen die aan de give away heeft meegedaan én aan alle nieuwe volgers: Dankjulliewel!
Het is zo leuk om alle enthousiaste berichtjes die jullie keer op keer achterlaten te lezen.

Mocht jij nu niet degene zijn die bij de winnaars zit, jammer! Maar niet te lang getreurd, er zijn volop gave give-aways in blogland te vinden en ik zal vast en zeker ook in de toekomst weer wat weg gaan geven. Kan dat toch niet laten :-)


De winnaars van de zomerse shirtjes give away zijn geworden:


Oja, sorry nog voor ik het vergeet. De tutorial voor het shirtje volgt ergens in de komende weken, dus voor diegene die erop zitten te wachten, hij komt er aan! En aan het verzoekje om ook een tutorial voor de clutch te maken zal ik ook blij maken. Dat duurt alleen wel misschien ietsje langer, sorry... En dan tot slot nog voor diegene van jullie die mij hebben gevraagd om te swappen, ja hoor vind ik altijd leuk, mail me dan op info@tantepollewopje.nl.

Oké, en dan volgt nu toch echt de uitslag. Dit keer geen briefjes, geen random reader en geen onschuldige kinderhand... maar de eerste gelukkige is geworden nummertje 23 (de dubbeltellingen uitgesloten), simpelweg omdat dat de dag van mijn verjaardag is. Saskia, gefeliciteerd! Je schreef dat je gaat voor de clutch in roze/rood, maar dat je een shirtje voor jezelf eigenlijk ook wel erg leuk vindt. Ik maak het graag voor je, dus laat maar weten waar je voorkeur naar uitgaat.

Dan de tweede gelukkige, ook niet met briefjes, random reader of onschuldige kinderhand geselecteerd, maar blind geprikt als een soort ezeltje-prik-me. Het meisjesshirtje met een babushka gaat naar Judith met het hartje achter haar naam. Gefeliciteerd Judith! En dan meteen dubbel gefeliciteer, want Judith viert ook vandaag haar verjaardag :-)

En dan last-but-not least, op dezelfde ezeltje-prik-me methode is de gelukkige voor het jongenshirtje met een fabeltjeskrantfiguurtje geworden... MadebyNijn. Gefeliciteerd!

Aan jullie allemaal het verzoek mij jullie gegevens te mailen op info@tantepollewopje.nl. Ik kruip deze vakantie voor jullie achter de naaimachien om jullie kadootjes te maken. Waarschijnlijk lekker weer in de tuin :-) Jullie horen van me!

Bedankt allemaal!


P.s. vanwege vakantie-uitstapjes kan het zijn dat het wat langer duurt voordat je een reactie van me ontvangt, excuses hiervoor! Allemaal een fijne zomer :)

13 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd aan de dames en ook voor jou!
  Hiep hiep hoera, maak er een superfijne dag van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gefelies met je verjaardag, ook aan de andere dames die de mooie items (give away) hebben gewonnen.
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Winnaars van harte gefeliciteerd met jullie mooie prijzen.
  En Tante pollewop bedankt.
  Wil je ook mee doen aan een give-away kom dat eens bij mij kijken, misschien is het iets.

  groetjs joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat aan de winnaars!
  Geniet van het verlof!

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkige verjaardag Rosalie!! Hopelijk is de hoofdpijn weer verdwenen. Proficiat aan de winnaars!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou ja! Wat een geluk!! Super leuk zeg! Dank je wel! En jij natuurlijk ook gefeliciteerd met je verjaardag! We hadden er mooi weer bij.
  Ik mail je! Groetjes Judith♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. gelukkige verjaardag! En proficiat aan de winnars...heel mooie gave-away!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hoop dat je hoofdpijn op deze mooie dag snel is weggetrokken. Superieuk dat ik heb gewonnen en oh wat erg dat ik daar zo blij mee was (ben) dat ik je in mijn mailtje helemaal niet gefeliciteerd heb :O hierbij alsnog! Van harte proficiat :))

  Liefs, Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een dikke proficiat met je verjaardag en hopelijk ben je van die vervelende hoofdpijn af. Aan de gelukkigen: geniet van jullie geweldige t-schirts want ze zijn knap hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. gefeliciteerd nog met je verjaardag!!!

  En de winnaars ook gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. bedankt voor de heerlijke swap, mijn pakje gaat nu op de post...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Happy birthday (beetje laat, maar dat krijg je hè, met die vakanties ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Berichtjes lees ik graag. Dankjewel!

Liefs,
Rosalie