maandag 11 februari 2013

Patroon: kleine gehaakte owlicious maar dan in het Nederlands...

Oh oh, schaam schaam, zovelen van jullie hebben mij al meerdere keren gevraagd om het patroontje van little owlicious, dat ik hier al meer dan één jaar geleden postte, te vertalen naar het Nederlands. En het kwam er maar niet van....!!!
 
Na een zoveelste verzoekje in de afgelopen weken werd het tijd om eens achterstallig onderhoud in te halen en dus is hij hier eindelijk hoor. De langverwachte en beloofde vertaling van tante pollewopjes gehaakte uiltje.
 
Dit is een tante pollewopje ontwerp, © StudioZakka, all rights reserved
 
Tipperdetip:
dit knuffeltje wordt extra leuk en interessant door in zijn buikje een rammeldoosje of een toetertje te stoppen. Recycle hiervoor gewoon een oud rammelaartje of toeterbeestje uit je eigen voorraad of haal er eentje bij de kringloop! Ideaal!
 
 
 
Heel veel haakplezier!
 
Oja en mocht je nog foutjes tegenkomen in de vertaling, schroom dan niet om me dit even te laten weten, dan pas ik het aan in het patroontje. Dankjewel!
 
En last but nog least, het is altijd leuk als je een reactie achterlaat of een link naar deze tutorial opneemt op je eigen blog of website. En heb je nou je uiltje af, dan vind ik het helemaal super als je me een fotootje stuurt: info@tantepollewopje.nl. Dan zet ik deze op de blog!
 
Fijne dag allemaal!
 


7 opmerkingen:

 1. Wat is ie leuk! Vooral in die vrolijke kleurtjes. Bedankt voor je vertaalwerk. Groetjes Talitha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een vrolijk uiltje, eens zien of ik het patroon kan lezen (heb het nl nog nooit gedaan, ik freubel altijd maar wat) want ik heb een verzoek voor een uiltje liggen.
  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel! Hij is errug leuk!! Altijd fijn, nieuwe haakprojectjes.. ;)
  Groetjes, Maaike (frisse rommel)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. HI Rosalie,
  Leuk zeg dit uiltje! Hoeveel rammelaars heb je al af voor je kleintje?
  Ik zie dat jouw volgeraantal ook met de dag groeit zeg, wauw. Terecht natuurlijk, want je blog is echt leuk. Lukt mij alleen de laatste tijd te weinig om overal mee te lezen, helaas. Probeer de schade een beetje in te halen nu :-)

  Liefs,
  Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dankuwel voor de Nederlandse vertaling. Ik ben pas begonnen met haken en vind Nederlandstalige vertalingen fijner.

  BeantwoordenVerwijderen

Berichtjes lees ik graag. Dankjewel!

Liefs,
Rosalie