woensdag 25 december 2013

Geluksengeltjes...

Vorig jaar ging ik samen met meneer pollewop onze kleine pollewop en mijn bolle zwangere buik naar de legendarische kerststal in de Sint Janskathedraal in 's-Hertogenbosch kijken. Wetende dat ik over niet al te lange tijd nog een dochtertje zou gaan krijgen, kocht ik als aandenken twee engeltjes. Eén voor kleine pollewop en één voor haar zusje in de buik. Gisteren vielen ze beide op de grond. Ik hield mijn adem in en sloot mijn ogen. Mijn hart brak bij het horen breken vleugels en meer. Ik wilde het niet zien, al die scherven en daartussen misschien wel een engelenhoofdje. 
 
De schade viel uiteindelijk gelukkig mee, de een brak alleen haar vleugeltje, de ander brak haar vleugel en haar onderkantje. Met wat lijm, geduld en liefde lapte ik ze op kerstavond weer op.
 


 
Scherven brengen geluk...
...en onze engeltjes ook :)
 
Fijne liefdevolle dagen allemaal!
 
xxx
 

9 opmerkingen:

 1. Ahwww gelukkig maar zeg! Mooie engeltjes die verwijzen naar 2 prachtige dames!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kan me helemaal voorstellen hoe je je voelde!
  Goed dat je ze nog hebt kunnen herstellen, ze zijn prachtig.
  Fijne dagen samen met jullie engeltjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat een schrik!! Gelukkig kon je ze weer plakken...
  Fijne kerst.
  X Nana

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zucht ... en zie ze nu stralen voor jou 2 meisjes! Fijne feestdagen lieve meid!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O ik weet helemaal hoe dit voelt omdat een van mijn engeltjes uit mijn jeugd ook viel tijdens een stoeipartij tussen man en jongste.Heb er toen zelfs een paar traantjes over gelaten.
  Wat fijn dat ze nog opgelapt konden worden, nu zijn ze nog waardevoller. En het zijn wel prachtig mooie engeltjes, net als jullie dochters!
  Liefs, Janina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. twee (b)engeltjes, net zulke lieverdjes als jullie pollewopjes !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi idee, van de twee engeltjes. Kan me voorstellen dat je je adem even inhoudt als ze op de grond liggen.. Gelukkig viel de schade mee! En precies wat Janina ook zegt, er zit al een mooi verhaal aan vast ;)

  (Ennuh... jeetje, wat heb je me verrast! we kwamen gisteravond thuis en ik kon nóg een kerstcadeautje openen. Wat lief van je!!!)
  Liefs, Kim

  BeantwoordenVerwijderen

Berichtjes lees ik graag. Dankjewel!

Liefs,
Rosalie