donderdag 21 februari 2013

Sneak-a-peak...

Afgelopen weekend experimenteerde ik wat met lamineren met een strijkijzer, omdat ik een ideetje in mijn hoofd had dat heel hard riep 'ACTIE'...
 
Alleen dat lamineren met het strijkijzer was bij mij niet zo'n succes. En laat daar nou net een actie voorbij komen bij de Aldi voor een lamineerappartaat voor maar € 16,- met ook nog eens drie jaar garantie! Actie dus, kopen dat ding en aan de slag.
 
Inmiddels ligt mijn ideetje al uitgevoerd en al te wachten in het kastje bij de geboortekaartjes, tot het grote moment dat de naam van spruit onthuld mag worden. Maar nu bedacht ik me dat ik natuurlijk al wel een sneak-a-peak kan laten zien.
 
Bij deze:
 
 
 
 
 
Zin om te raden hoe ons spruitje gaat heten?
 
(...laat je niet misleiden door het aantal foto's...)
 
Voor degene die 't goed raadt beloof ik een leuke beloning :)
 
P.s. en denk je nou, hé dat lamineren en omhaken heb ik gisteren al bij Ietsiepietsiekitschie gezien, dat klopt. Ik heb Ellen gisteren getipt voor het lamineerapparaat bij de Aldi. En grappig genoeg zijn we op ongeveer hetzelfde idee uitgekomen wat te doen met al dat gelamineerde leuks.
Zo werkt dat met creatieve geesten :)
 
Oja, vergeet ik nog bijna het belangrijkste te vermelden: voor het omhaken heb ik dankbaar gebruik gemaakt van de super duidelijke tutorial van Linda van Minimoek. Alle eer daarvoor naar haar!
 


11 opmerkingen:

  1. Leuke sneak-a-peak! Je maakt me wel heel nieuwsgierig naar de naam :-)
    Ik ga een gokje doen: Noralie

    groetjes Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ieeeeeeeeeeeh ja klopt ik ben nog niet bij de Aldi geweest en ga volgende week denk ik eens kijken bij de action ! alhoewel kleine dingetjes bij mij wel lukken met de strijbout.! bedankt voor de tip nog !! :-)
    --
    de naam: Lenthe

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Graag gedaan. Ik heb t strijken met a4 vellen geprobeerd, maar kreeg t niet mooi egaal gelamineerd. T apparaat werkt super!

      Verwijderen
  3. Ik had ook al lamineervellen gekocht na he lezen van de tip om een strijkbout te gebruiken. Wat jammer dat het niet lukt. Ik ga het toch een keer proberen en laat het je weten of het mij wel lukt. Er moest wel bakpapier overheen. Liefs Pascale

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heb ik ook met bakpapier gedaan, maar kreeg t niet mooi egaal glad. Kan ook aan mijn strijkijzer liggen, in elk geval werkt t apparaat super!

      Verwijderen
  4. Dank je wel voor het vermelden van mijn uitleg en ik houd het nog even op spruitje als naam ben nl. dol op spruitjes ;-))

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha denk niet dat dat m wordt, dat kan ik wel verklappen ;) graag gedaan en jij bedankt voor de tutorial.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoe? Is de naam niet mini-pollewop? :-) Ik ben geweldig nieuwsgierig naar de naam! De kleurtjes van je sneak-a-peak zijn in elk geval véélbelovend!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Kende heel het lamineren met strijkijzer niet! Ben benieuwd naar je plannetjes, het ziet er al zo vrolijk uit.

    En voor de naam van de kleine meis gok ik op Sterre.

    BeantwoordenVerwijderen

Berichtjes lees ik graag. Dankjewel!

Liefs,
Rosalie