zondag 20 mei 2012

*Pluk de dag op zondag*...

Seconden, minuten, uren, dagen, weken, maanden, jaren...
De tijd intrigeert me.

Als klein meisje leek alles een eeuwigheid te duren, maar naarmate de tijd verstrijkt lijkt hij steeds sneller te gaan. Doordeweekse dagen staan doorgaans in het teken van ren-je-rot om alles gedaan te krijgen in een tijdspanne van 24 uur. Begrijp me niet verkeerd, het is geen klaagzang maar mijn eigen keuze: de keuze om werkende mama van kleine pollewop te zijn, de keuze om op een uur reisafstand van mijn werk te blijven wonen, de keuze om héél veel - creatieve - passies te hebben, de keuze om te bloggen en zo ook de keuze om meer met mijn liefde voor creeeren te willen doen. Juist in deze combinatie vind ik mijn balans en nieuwe energie.

Wat ik wél wil zeggen is dat ik het af en toe nodig heb om mezelf te herinneren aan mijn motto: pluk de dag. Dus als dikke stok achter de deur staat vanaf heden voortaan de zondag bij StudioZakka in het teken van *Pluk de dag op zondag*

En vandaag heb ik dat samen met meneer Pollewop en ons klein pollewopje zeker gedaan, al wandelend langs de wetering met onze hondjes:5 opmerkingen:

 1. Fantastisch leuke foto's. En ja je hebt gelijk hoor, ik doe mezelf daar ook vaak aan herinneren, pluk de dag!! De tijd gaat inderdaad zo snel voorbij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. van mij dus hierboven,was verkeerd aangelogd :)

   Verwijderen
 2. Zoooo herkenbaar, alleen werk ik van thuis uit, dus dat spaart veel tijd. Vooral niet vergeten van blijven te genieten van de 'pluk de dag' momenten! Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen

Berichtjes lees ik graag. Dankjewel!

Liefs,
Rosalie