woensdag 13 juni 2012

Feelgood Market...

Deze week verloopt even wat anders dan anders. Met BinnenZin van afgelopen zondag net achter de rug, staat de volgende markt alweer op het programma. Heb je aanstaande zondag nog niets te doen, kom dan naar de Feelgood Market in lichtjesstad Eindhoven.
Wie weet tot zondag!


7 opmerkingen:

 1. Dat klinkt erg leuk! Zondag is het ook vaderdag en zijn we bij m'n ouders, maar wie weet, krijg ik m'n moeder zo gek dat ze even meegaat... In ieder geval veel suc-6 gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik las in het tijdschrift Jansen over deze markt, en wij hebben het op de planning staan als leuk vaderdaguitje! Dus wie weet, zie ik je wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh, waarom is dat nu zo ver van mijn bed??? Ik ga eens een weekje komen logeren in Nederland om al die toffe marktjes daar te komen bezoeken. Ondertussen doe ik er in België ook een paar, zondag bijvoorbeeld in Antwerpen bij De Beparkte Oplage. Veel plezier in Eindhoven!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O wat leuk! ja daar ga ik wel proberen bij te zijn. Ik had er nog niet van gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij hebben vaderdag afgelopen zondag al gevierd omdat hij komend weekend niet thuis is ... oh ik heb de deelnemerslijst gezien, wat een leuke dingen. Ik ga het hier in de groep gooien, bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Rosalie, we hebben heerlijk koffie gedronken bij de koffiebus (geweldig!) en twee rondjes gelopen maar ik kon je niet vinden!
  Vanwege mijn vriend konden we niet TE lang blijven, was al lang blij dat hij mee wilde ;)
  Superbedankt voor de tip, we hebben een tijdje staan praten bij de caravan van Kirz (www.krizlifestyle.nl) en DE tafeltjes gevonden die we hier als salontafeltjes willen hebben.

  Liefs, Saskia

  BeantwoordenVerwijderen

Berichtjes lees ik graag. Dankjewel!

Liefs,
Rosalie